fbpx

HEYMAKERS RÄTTVIK

VANLIGA FRÅGOR

Våra öppettider varierar beroende på dag och säsong. För våra aktuella öppettider hänvisar vi till vår hemsida https://rattvik.heymakers.se/oppettider/ 

För entré till evenemang betalar man vanligtvis för entrébiljett. Summan varierar beroende på evenemang.

Vi säljer våra entrébiljetter via Ticketmaster och man kommer enkelt till biljettförsäljningen via vår hemsida www.heymakers.se när man klickar på fliken ”EVENT”. Vi skapar även ett Facebook-evenemang för varje event med information och biljettlänk.

Garderob ingår i entrén! Garderoben är bemannad varierande tider. Man får en bricka när man lämnar in sin jacka/väska. Skulle man tappa bort brickan under kvällen så tar vi ut en ersättning på 100 kr.

Ja, man får röra sig genom alla avdelningar med sin dryck. Däremot så får man inte ta med sig ta med sig dryck inne på toaletterna och i rökrutan.

Vi har en avsedd rökruta i anslutning till eventlokalen.

Ja alla ytor är tillgängliga och anpassade så man kan ta sig runt obehindrat.

Vi tillämpar engångsentré på alla våra evenemang, det innebär att om du besökt oss en kväll men av någon anledning väljer att gå ifrån så kommer vår entrépersonal göra en ny nykterhetsbedömning och du behöver betala in dig igen. Vi värnar om allas säkerhet och tar ansvar för dig som besökare.

Vill du som företag göra en bokning eller om du som privatperson ska dra ihop ett gäng för ex. födelsedagsfirande, AW eller helt enkelt bara vill ha en kul kväll? Då kan du kontakta oss på rattvik@heymakers.se.
Därifrån kan vi hjälpa dig skräddarsy ett upplägg. 

Ja, det finns gott om parkeringsmöjligheter utanför.

Borttappade och kvarglömda saker förvaras hos Heymakers om de lämnas in av en gäst eller hittas av personalen. För att få tillbaka dina saker kontaktar du oss på rattvik@heymakers.se och märker mejlet med ”Borttappat” samt datumet som sakerna försvann. Beskriv föremålet och eventuella saker som kännetecknar det du saknar. Efter 3 veckor lämnas ID handlingar, plånböcker, mobiltelefoner mm. alltid in till polisen.

Vi tar inte emot kontanter. Däremot accepterar vi nästan alla kreditkort och Swish. Faktura erbjuder vi endast till våra företagskunder.

Nej det får man inte, med undantag för ledarhund/servicehund till personer som har ett styrkt behov av det.

Vad roligt att du vill bli en del av oss! Skicka in ditt CV och ett personligt brev till rattvik@heymakers.se så kontaktar vi dig för vidare diskussion.

Välj din ort!

Hej! Heymakers finns idag på två orter! Vänligen välj ord nedan!

Välkommen!